$('#s1').cycle('fade');
  جستجو

 صفحه نخست  |  راهنمای فروشگاه  |  تماس با ما  |نحوه خرید  |  سبد خرید   |        ثبت شده در سايت ساماندهي كشور

مقالات رایگان دانشجویی > عمران و تاسیسات

Bank Sepah:5892-1010-5735-6012

Email: dociran.pdfiran@gmail.com

09153255543  عالم زاده

 مقالات رایگان عمران و تاسیسات
تكنولوژي محصول

تاریخ ایجاد 1389/10/18  تعدادمشاهده  1447

 

از زماني كه انسان‌هاي اوليه براي استراحت خويش و مصون ماندن از تغييرات آب و هوايي و بلاي طبيعي به فكر ساخت سرپناه شدند، اين انديشه به وجود آمد كه از چه ماده‌اي براي ساختن اين فضا و مكان استراحت استفاده كند. در ابتدا غارها بهترين مكان براي پاسخ به اين نياز بشر اوليه بود كه توانست در زمان خود بهترين پاسخ را به اين نياز دهد و آن را ارضا نمايد. با گذشت زمان غارها ديگر نتوانستند براي انساني كه در حال تكامل بود پاسخگويي اين خواسته باشند پس بشر بر آن شد كه در ساختار محل سكونت خود تغييراتي را اعمال كند، پس به سراغ مصالحي كه در نزديكش بود رفت كه همان خشت و گل بود كه با آن شروع به خانه‌سازي كرد.
اين روند پيشرفت بشر ادامه پيدا كرد و هم‌زمان با پيشرفت تكنولوژي شكل‌هاي جديد و تازه‌اي به خود گرفت كه هر كدام از اين مصالح مزايا و مصايبي داشت كه بشر هر كدام را بنا به نياز خود استفاده كرد و تمام مصايب و سختي‌هاي آن را به جان خود خريد و با آن كنار آمد تا به قرن بيستم رسيديم كه قرن تحول و انقلاب همه صنايع و دانش‌ها در نتيجه دانش و صنعت ساخت و ساز نيز دچار اين انقلاب شد و مصالح جديد نيز شكل تازه‌اي به خود گرفت كه انرژي شيرين دغدغه بشر را به خود معطوف كرد.
همگان آگاهند كه قرن 21 را سوء بحران انرژي ناميده‌اند بي‌علت نيست اگر اخيراً در گوشه و كنار اين كره خاكي شاهد بروز جنگ‌هايي بر سر تصاحب منابع انرژي هستيم. بديهي است كه با توجه به روند افزايش جمعيت مخصوصاً در كشورهاي در حال توسعه و محدود بودن منابع انرژي اين كشمكش‌ها بيشتر و جهاني‌تر شود اما متخصصين و دانشمندان جهان در پي چاره‌انديشي امروزه به فكر كاهش اتلاف انرژي و صرفه‌جويي آن به روش‌هاي مختلف افتاده‌اند كه يكي از مهمترين آن‌ها استفاده از مصالح جديد و عايق در ساختمان‌سازي است. با اين عمل مقادير بسيار زيادي از انرژي ذخيره خواهد شد، از طرفي استفاده از مصالح ياد شده نبايد به گونه‌اي باشد كه سرعت احداث ساختمان‌ها را كاهش دهد زيرا در اين صورت مقرون به صرفه نخواهد بود.
سيستم‌هاي نوين احداث بنا با در نظر گرفتن دو عامل مهم فوق‌الذكر و عوامل ديگري نظير استحكام سازه‌اي، مقاومت در برابر حوادث طبيعي نظير سيل، زلزله، آتش‌سوزي و... طراحي و اجرا مي‌گردند كه ما در طرح ارائه شده براي دسترسي به آن اقدام به تهيه اين طرح نموده‌ايم.
اين طرح با استفاده از تكنولوژي روز دنيا در امر ساختمان‌سازي و مزيت‌هاي بي‌شمار آن اقدام به ارائه اين روش جديد و سريع و منحصر به فرد در صنعت ساختمان نموده است كه ما آن را براي ايجاد اشتغال جمعي از جوانان عزيز استان ارائه و پيش‌ روي شما قرار داده‌ايم.
معرفي ويژگي‌هاي محصول
به علت معرفي بودن اين محصول بر آن شديم كه ويژگي‌هاي آن را به صورت آيتم به آيتم همراه با ذكر خصوصيات بارز آن بيان كنيم كه تعدادي از آن‌ها به صورت زير است:
1.     پيش‌ساخته بودن: قطعات اصلي اين سيستم از جنس پلي استايرن انبساطي (EPS) و توسط قالب‌هاي مخصوص توليد مي‌گردد توليد قطعات مي‌تواند هم در كاخانه‌ و هم در محل كارگاه با استفاده از واحدهاي توليدي قابل حمل انجام شود.
2.     مزيت‌هاي زيست محيطي: روش توليد قطعات و حمل و نگهداري آن‌ها به گونه‌اي است كه هيچ نوع آلودگي در اين مسير ايجاد نمي‌كند و خط توليد عاري از هرگونه آلودگي زيست‌محيطي است كه از مزاياي اين روش است.
3.     سهولت اجرا: نصب قطعات در طول احداث بنا بسيار ساده و راحت است و بدون نياز به ماشين‌آلات سنگين انجام مي‌شود و با توجه به وزن ناچيز آن‌ها تعداد نيروي كار لازم نيز به طور چشمگيري كاهش خواهد يافت.
4.     سيستم يكپارچه سازه‌اي: به دليل پر شدن فضاي داخلي تمام ديوارها از بتن مسلح ساختمان به صورت يك قاب يكپارچه بتن.
5.     مقاومت زياد در مقابل زمين‌لرزه: به دليل استفاده از بتن مسلح در تمامي ديوارها و سقف‌ها و يكپارچه بودن اتصالات اين نوع سازه در مقابل زمين‌لرزه مقاومت قابل توجهي از خود نشان مي‌دهد (2/9 در مقياس ريشتر) و مناسب براي مناطق زلزله خيز نظير اين نقطه از ايران است.
6.     صرفه‌جويي در منابع مالي: به علت تغييري كه در اثر كوچك شدن ابعاد مقاطع به وجود مي‌آيد مقرون به صرفه است.
7.         نيروي كار ارزان: براي اين كار از نيروي كار ساده استفاده مي‌شود كه بسيار ارزان است.
8.     سهولت اجراي كار ملي تأسيساتي: براي كارهاي تأسيساتي و عبور جريان‌هاي تأسيساتي كه در ساير پروژه‌هاي ساختماني يك مفصل به حساب مي‌آيد بسيار ساده و با يك عمل بسيار راحت قابل اجرا مي‌باشد.
9.     سرعت نصب قطعات: از مزاياي بسيار خوب اين طرح قابليت اجراي بسيار سريع مي‌باشد كه اجراي يك پروژه يك مزيت بسيار مناسب و عالي محسوب مي‌شود كه از زمان كه به عنوان يك فاكتور بسيار مهم نام برده مي‌شود بهترين استفاده را مي‌شود انجام داد.
بازار و قيمت فروش
ويژگي‌هاي بازار محصول و سهم قابل كسب يك واحد توليدي در بازار مصرف كالا يك عامل مهم در تصميم‌گيري براي احداث واحد مزبور و انتخاب ظرفيت مي‌باشد.
در اين راستا مهمترين پارامترهاي قابل بررسي، پتانسيل توليدي موجود و آتي اين محصول در كشور، ميزان نياز بازار، ميزان واردات و امكانات صادرات محصولات واحد كانون‌هاي مصرف و چگونگي رشد آن‌هاست. هر كدام از آيتم‌هاي بالا و با توجه به نو و جديد بودن اين محصول تمامي اين نيازها كه مهمترين آن‌ها كه بازار مصرف و صادرات مي‌باشد را برآورده مي‌كند.
الف) بررسي روند مصرف
مصرف‌كننده عمده اين محصول شركت‌هاي ساختمان‌سازي و انبوه‌سازها و تمامي كساني كه بر هر نحو در سازندگي نقشي را ايفا مي‌كنند كه اين محصول به علت دارا بودن بيشترين ميزان نگهداري برود تا از لحاظ بهينه‌سازي مصرف انرژي از كارآيي بسيار بالايي برخوردار مي‌باشد كه اين زمينه را براي همه ايجاد مي‌كند كه از اين محصول استفاده كنند.
بررسي قيمت فروش محصول
پارامتر‌هاي زير مهمترين نقش را بر قيمت فروش به خود اختصاص مي‌دهد:
A)    قيمت مواد اوليه مصرفي
B)    منطقه جغرافيايي احداث كارخانه به خصوص از اين لحاظ كه در كانون مصرف كالاي توليدي واقع شود.
C) نوع تكنولوژي مورد استفاده از طريق تأثير بر سرمايه‌گذاري و كيفيت محصول توليدي كه اين كارخانه از جديدترين سيستم توليد بهره مي‌گيرد.
D)   نيروي انساني مورد نياز تأثير مستقيم در متغير توليد دارد.
E) ظرفيت توليد واحد بر روي قيمت فروش محصول است به طوري كه افزايش توليد با سرشكن كردن هزينه‌ها باعث كاهش قيمت تمام شده محصول مي‌شود.
F)     انحصاري بودن توليد اين محصول مي‌تواند بيشتري اطمينان را براي سودآوري اين طرح ايجاد نمايد.
با توجه به نكات فوق قيمت فروش محصول توليد شده علاوه بر اين كه هزينه‌هاي توليد را تأمين مي‌نمايد در حدي است كه مي‌تواند سهمي از بازار را به دست آورد.
بررسي و برآوردهاي فني طرح
در اين بخش از توضيح طرح به اين نكته مي‌پردازيم كه طراحي و احداث صنايع نيازمند شناخت مباني تئوري و برخورداري از ديدگاه تجربي و عملي متناسب با شرايط اقتصادي مي‌تواند ما را به اهداف خويش نزديك كند.
در اين بخش چگونگي و زمانبندي فرايند توليد و احداث را بيان مي‌كنيم كه به صورت زير ارائه مي‌گردد.  
در بيان فرآيند توليد مي‌تواند گفت كه ابتدا با خريد محصولات اوليه از داخل كشور كه براي جلوگيري از وابستگي به بازار خارجي و نوسانات قيمت مواد اوليه خارجي از كارخانه جات پتروشيمي اراك، تبريز و... مي‌توان اين مواد را تهيه و وارد كارخانه كرد در كارخانه طي فرآيندي كه در زير مي‌آيد محصول مورد نظر خويش را توليد مي‌كنيم.
پس از ورود و دپوي مواد اوليه اين مواد را وارد چرخه توليد مي‌كنيم كه در اولين تمام وارد دستگاه پركس بندر مي‌شود كه اين دستگاه حجم مواد را به 98 درصد اندازه اوليه پف مي‌دهد و حجيم مي‌كنيم و چون يك رطوبت مخصوص درون خويش دارد براي خشك كردن آن‌ها اين مواد پف داده شده را درون سيلوهاي انباشت به مدت 24 ساعت نگهداري مي‌كنيم تا كلاً رطوبت خويش را از دست بدهند. سپس اين مواد را با يك مكش بسيار قوي وارد دستگاه شكل‌دهنده مي‌كنيم. در اين مرحله مواد وارد دستگاه شده در مدت زمان 3 دقيقه با استفاده از يك فرآيند مكانيكي خاص شكل مورد نظر ما را به مواد مي‌دهد و محصول خام را به ما تحويل مي‌دهد، سپس اين مواد حاصل را به سوله برش مي‌فرستيم و در اين مكان با استفاده از برش‌هاي حرارتي كامپيوتري تحت برش قرار مي‌دهيم و به اشكالي كه تحت نظر كارفرمان مي‌باشد و در بازار به صورت تيپ ارائه مي‌شود برش مي‌زنيم و بعد از آن اين محصول را وارد انبارهاي دپو كرده و براي ارسال آماده و مهيا مي‌كنيم در بالا شكل بسيار ساده و شماتيك فرآيند توليد را بيان نموديم كه فرايند توليد بسيار پيچيده‌تر از آن‌جه بود كه بيان شد.
 
 


Label
نظرات در مورد:تكنولوژي محصول

نام شما:
نظر شما:
افزودن نظر



ورود به سايت | ثبت نام كاربر


صفحه نخست | تماس با ما
تمامی حقوق این سایت سایت متعلق به سایت DocIran.COM می باشد
طراحی شده توسط فراتک